Chinese LanguageDanish LanguageEnglish Language
RESOURSER

Løsninger til telekommunikations firmaer
Leder du efter et ecosystem til administration af dine netværks resourser. ProTools programmerne er en klar vinder løsning til håndtering af komplekse heterogene netværk.

Global systemudvikling
Software udvikling flytte øst på i disse dage. Læs mere om ProXit fremgangsmåde ved håndtering af fjernudviklings projekter.

Brochure & Artikler
Download de sidste nye hvid bøger om ProXits løsninger og metoder.

Gratis ProManage Light CD
Klik her for at få en gratis prøve CD med ProManage light.

Løsninger til omkostnings besparende network administration.

ProXit laver løsninger som hjælper Netværks operatører og internationale firmaer administrer deres tale og data netværk på en omkostningsbesparende måde. En af ideerne er at eliminere et antal information systemer, regneark og papirarbejde som bliver brugt til at holde styr på virksomheden netværks informationer og erstatte dem med vores fuldstændige, integrerede og fuldt ud web baserede systemer.

Brug ProXits fremgangsmåde nu i stedet for at køre netværket med et antal usynkroniserede databaser og ukomplette udstyrslister der resulterer i ubrugte eller misanbragte men betalte forbindelser og general mangel på kapacitet til fuldt ud at værdisætte omkostningerne. Vores fremgangsmåde betaler hurtigt sig selv i reducerede operations-omkostninger.
Læs mere.

Gode tilbud på outsourcing af systemudvikling opgaver.

Global Software udvikling kan nu blive en realitet for alle. Små og mellemstore firmaer kan nu i partnerskab med ProXit nyde fordelene ved at have et fjernudviklings team håndtere virksomhedens applikations udviklings projekter.

ProXit kan tilbyde en favorable outsourcings aftale der ikke kun tilbyder omkostningsreduktion men også giver en bekvemt metode til at skabe rene succeser.

ProXit har 8 års erfaring med håndtering af fjernudviklings projekter for store internationale firmaer i det meste af verden, og vi har lokalt personale in Danmark, Italien, USA og Malaysia.
Læs mere.

Nyheder

ProManage Light 4.0 hjælper mindre og mellemstore telekommunikations operatører, ISP's, WSP, VoIP administrere deres netværk som Fortune 500 firmaer. Lær mere om vores løsninger og bestil en gratis demo CD og læs mere om ProManage Light løsninger til mellemstore netværks operatører.


Events

ProManage Light 4.0 Kampagnen kører til August
Få en chance til at prøve den seneste version af ProManage Light. Produktet giver store fordele og er solgt til en rimelig pris. Sammen med ProManage Light kommer alle nødvendige moduler til at komme i gang. Kampagnen køre indtil Juli. Læs mere om ProManage Light.

Contact Us | Privacy Policy