Chinese LanguageDanish LanguageEnglish Language
SERVICE OVERSIGT

Professionelle Services
ProXit tilbyder professionelle services indenfor en række telekommunikations relaterede områder.
- Netværks sammenlægninger
- Netværks planlægning
- Netværks administration
- Ledelse
- Netværk relaterede projekter

Global system udvikling
ProXit tilbyder outsourcing af kunde definerede applikationer via vores erfarne udviklingsteam i Malaysia
Kundetilretninger af ProTools Suite
ProXit laver kunde tilretninger af ProTools Applikations suite.
Netværks Auditering
Store og komplekse netværk er svære at administrere. Manglende netværks-elementer og usammenhæng er almindelige i administrative data og er normalt en af årsagerne til overdimentionering af netværket og under forbrug af netværks resurser. ProXit team af professionelle konsulenter kan tilbyde assistance ved netværks auditering af faciliteter og udstyr.

Brochure & Artikler
Download de sidste nye hvid bøger om ProXits løsninger og metoder.

Gode tilbud på outsourcing: Global Software udvikling kan nu blive en realitet for alle.

Små og mellemstore firmaer kan nu i partnerskab med ProXit nyde fordelene ved at have et fjernudviklings team håndtere virksomhedens applikations udviklingsprojekter.

ProXit kan tilbyde en favorable outsourcings aftale der ikke kun tilbyder omkostnings reduktion men også giver en bekvemt metode til at skabe rene succeser.

ProXit har 8 års erfaring med håndtering af fjernudviklings projekter for store internationale firmaer i det meste af verden, og vi har lokalt personale in Danmark, Italien, USA og Malaysia.

Lokale konsulenter som er til rådighed for analyse projektplanlægning og kunde plejning. De fleste firmaer foretrækker en tæt kontakt med udviklingsteamet og med forbedringerne i telekommunikations teknologierne er internationale telefon opkald og video konferencer nu en billig vej til at holde kontaktet med udviklingsteamet ved lige gennem hele udviklingsperioden.

Nedenfor er der en liste over værktøjer som vi anvender til at visualisere fremgangen i projektet og kommunikere med kunder i andre lande.

· Video konference
· IP telefoni (H.323)
· Instant Messenger.
· E-mail
· Projekt webside

Udvidet kunde support timer kompensere for tidsforskellen mellem vores udviklings afdeling i Malaysia og vores oversøiske partnerne og kunder. Support er fra 9.00 om morgenen til 22.00 om aftenen GMT+8 (5x14). På denne måde kan kunder specielt fra Europa komme i kontakt med support og udviklingsafdelingen via normal arbejdstid.

Investering i brugerdefineret software er ofte en kritisk og kostbar investering som skal styret og kontrolleres i alle faser af udviklings og vedligeholdelses fasen.

Men ProXit laver du en sikker investering, idet vores erfarne team af IT professionelle vil guide dig gennem de vanskelige processer i udviklingen af systemet og sikre at dit software projekt bliver en succes.

I en verden som til stadighed forandre sig er behovet for fleksible software vigtigt. Firmaer er opmærksomme på hvor vigtig en faktor software udvikling har for firmaets konkurrence strategi.

De er også opmærksomme på at de firmer som hurtigt kan adoptere deres software til ændringer i marked og organisation opnår store fordele fra positive marked fremgang.

Med ProXit som partner opnår du en høj kvalitet og dit software vil kunne skaleret og adapteres til ændringer i marked og organisation. Et af vores store mål er at give vores kunder en skalerbar og pålidelig løsning og kan fungere som en vækstfaktor, nu som i fremtiden.

Udvikling og vedligeholdelse af kunde defineret software er en vedvarende proces som består af at gøre applikation bedre og bedre og forøge antallet af funktioner for at kunne i møde gå kunden behov.

ProXit software udviklingscenter er placeret I Kuala Lumpur hovedstaden I Malaysia.

Contact Us | Privacy Policy