Chinese LanguageDanish LanguageEnglish Language
LØSNINGSOVERSIGT

Facilitetsstyring
ProManage facilitetsstyrings modul giver let adgang til administration af dine netværks faciliteter.

Omkostningsstyring
Kontrol af omkostninger og omkostningsstyring er et vigtigt komponent i alt netværks administration. ProManage Finans modul giver dig alle de nødvendige egenskaber til effiktiv omkostningsstyring.

Styring af netværksaktiver
En udførlig dokumentation af dine netværksaktiver leder automatisk til forøget netværksudnyttelse - ProManage viser vejen.

Løsninger til netværksudtræk
ProXit laver komplekse netværksudtræks løsninger til ATM, SDH, IP, Tale. Ved brug af en række protokoller såsom Telnet, SNMP, Q3, Tekst , SQL, TCP/IP Socket.

Brochure & Artikler
Download de sidste nye hvid bøger om ProXits løsninger og metoder.

Løsninger til Telekommunikations firmaer

Proxit laver en lang række løsninger til netværks operatører og multinationale firmaer der hjælper dem med at styre og håndtere deres tale og data netværk på en effektivt og økonomisk rigtig måde. ProXit laver værktøjer og løsninger indenfor en række aspekter relateret til styring og administration af store netværk.

• Administration af netværksaktiver
• Styring af netværksfaciliteter.
• Netværks auditering.
• Netværks planlægning
• Styring af lejede forbindelser.
• SLA overvågning.
• Ydeevne overvågning
• Fejlretnings assistance
• Kapacitets rapportering
• Data udtrækning.

ProXits løsninger er baseret på en platform kaldet ProManage. Den er fuldt ud skalerbar og kan håndtere tusindvis af netværks elementer og er samtidig modulært opbygget for nem tilvænning til selv det mindste netværk.

ProManage applikationen er en løsning som er afprøvet på verdensplan og som kan bruges i en lokal arbejdsgruppe såvel som i en distribueret global organisation med hundrede af samtidige brugere.

ProManage applikationen gemmer og vedligeholder relevant netværks information på en prædefineret måde som tillader netværks design og operation af et telekommunikations netværk såvel som forretnings beslutnings support.

ProManage arkitektur og datastrukturer er optimeret til de fleste telekommunikations miljøer. Speciel til retninger til kunde miljøer er dog også en mulighed.

ProManage er implementeret oven på en Oracle database og supporterer version 8i til 10g.

ProManage har indbyggede telekommunikation specifikke tabeller som også inkludere lokationer, udstyrstyper, kredsløb og leverandører osv.

ProManage indeholder brugervenlige skærmbilleder som giver brugerne en simple og gentagelig mekanisme til kollektion af netværks information. Alternativt kan netværks information blive automatisk indsamlet via ProCollecter.

Et set af standard reporter er også bygget ind i ProManage og andre kundespecifikke reporter kan bliver lavet efter behov af ProXit eller af kunden egen IT afdeling.

Contact Us | Privacy Policy